Het streven naar kwaliteit gedeeld door alle deelnemende campings.
CAMPING KWALITEIT
DE CONTROLE : Dankzij een meetrooster kan de kwaliteit van de camping aan de hand van meer dan 500 criteria beoordeeld worden voordat Camping Qualité de camping erkent.
Er bestaat geen enkele twijfel… een streek die ons bevalt inspireert ons en geeft ons zin terug te komen!!

Dit is het geval met de Auvergne!... Veel bezoekers zijn onder de indruk van de schoonheid van het landschap, de authenticiteit, en het woeste en ontembare karakter van de natuur van deze mooie streek.

Marik –een jonge toerist op vakantie in de Auvergne – was eveneens erg getroffen door de contrasten en de schoonheid van de plekken die hij ontdekt heeft. Hij vergelijkt de Auvergne met een vrouw, en heeft daar een gedicht over geschreven. Lees het eens, en kom de geheimen en de kracht van de natuur van de AUVERGNE met ons delen:
"Ma belle Auvergne"

J'ai rencontré une femme merveilleuse ! Depuis, elle occupe mon souvenir car...
Elle est d'une beauté sans frontière et plus je la découvre plus j'aimerais la connaître.
Savez-vous comme ses mystères m'ennivrent ? A quel point ses légendes me grisent ? Tout en elle attise mes sens.
Sa nature est incroyablement pure et saine, et malgré toutes les convoitises elle a su garder sa noblesse.
Femme sauvage, éprise de liberté, de grands espaces, elle ne manque pas d'air !
A chacun des regards que je pose sur elle, elle me dévoile un peu plus de son caractère.
Impétueuse, parfois capricieuse, toujours insoumise, ses formes généreuses me font faire les cent pas. J'aime à me perdre sur les sentiers de son âme. J'aime à caresser des yeux ses rondeurs volcaniques.

Et c'est tout près d'elle, au creux de ses silences que ma vie prend tout son sens."
Het charter "Quality Camping" nodigt u uit met vakantie locaties in de meeste regio's van Frankrijk, waar u wordt verwelkomd door professionals die proberen om u een tevreden en goede vakantie te geven.
De AUVERGNE:
DE VERBINTENIS : Door mee te doen met Camping Qualité verplichten ze zich te houden aan een strenge en gedetailleerd omschreven manier van werken, en mee te werken aan regelmatige controles op basis van meer dan 500 criteria.
Vulkanen, meren, weidegronden… De natuur in de Auvergne is overal prachtig, en de vulkanische reliëfs van de regio kunnen eschouwd worden als een museum in de open lucht. Maar deze groene long van Frankrijk is ook een land van mensen en tradities, en emoties zijn r nog intact. Dé regio voor een geslaagde vakantie met uw geliefde, uw vrienden of uw familie!!